Rekry

Tule mukaan Barkin tiimiin

Hienoa, että olet kiinnostunut Barkista työnantajana.  Työllistämme tällä hetkellä lähes 100 alan ammattilaista, joista suurin osa on vakiintuneita alihankkijoitamme.  Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna olevia tai sinua kiinnostavia työpaikkoja, lähetäthän meille avoimen hakemuksen tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

Laita Avoin hakemus (alla)

(Päivitetty 10.8.2023)

Bark Oy on kotimainen, monipuolinen ja riippumaton rakennusalan yritys, teollisuuden tekijä, Etelä-Karjalasta. Yrityksemme palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaisesti teollisuusrakentamisen palvelut sisältäen mm. suunnittelun, infrarakentamisen, timanttityöt ja pinnoituksen. Asiakaskuntamme koostuu energiayhtiöistä, teollisuusyhtiöistä, valtion ja kuntien rakentajatahoista sekä erilaisista yksityisistä yrityksistä. Barkin pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Olemme kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja strategiamme mukaisesti haemme kasvua energiateollisuuden parista. Yrityksemme kannattavuus perustuu työn tekemisen tehokkuuteen: meillä ei jahkailla vaan tartutaan toimeen.

Rekry on aina ajankohtaista!

Mitä odotamme Sinulta?

Voit olla jo kannuksesi hankkinut mestari, tai vasta työurasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä. Mukaudut muuttuviin tilanteisiin hektisellä alalla ja pidät tilaajan tyytyväisenä. Eduksi katsomme kokemuksen teollisuusrakentamisesta.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut, työskentelyvälineet ja dynaamisen työyhteisön. Meininki on rentoa, eikä meillä kravatti kurista kurkkua.

Miltä teollisuusrakentamisen tilanne näyttää?

Teollisuusrakentaminen on aina trendikästä. Riippumatta siitä, rakennetaanko vallitsevassa maailmantilanteessa vetylaitoksia tai terästehtaita, vai kohdistuvatko investoinnit metsäteollisuuden konversiohankkeisiin tai kenties akkutehdasinvestointeihin, teollisuusrakentajalle on aina kysyntää. Tällä hetkellä teollisuushankkeet koostuvat merkittävältä osin energiateollisuuden investoinneista. Barkilla pääset olemaan tämän kehityksen aallonharjalla ja toteuttamaan monipuolisia asiakasprojekteja ympäri Suomea.

Laita tulemaan vapaamuotoista hakemusta ja cv:tä rekry@bark.fi

Avoin työhakemus

Rekrytointi on meillä jatkuvasti ajankohtaista. Haemme hankkeisiimme työnjohtajia, työmaa-assistentteja ja ammattitaitoisia erikoisalan rakennusmiehiä timantti- ja pinnoitustöihin. Halutessasi voit lähettää meille myös CV:si tai muun hakemusliitteen lomakkeen yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä: rekry@bark.fi. Meillä on tarjota työtä.