Rekry

Tule mukaan Barkin tiimiin

Hienoa, että olet kiinnostunut Barkista työnantajana.  Työllistämme tällä hetkellä lähes 100 alan ammattilaista, joista suurin osa on vakiintuneita alihankkijoitamme.  Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna olevia tai sinua kiinnostavia työpaikkoja, lähetäthän meille avoimen hakemuksen tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

Avoimet työpaikat

LASKENTAINSINÖÖRI

Bark Oy on kotimainen, monipuolinen ja riippumaton rakennusalan yritys Etelä-Karjalasta. Olemme erikoistuneet betoni- ja teollisuusrakentamiseen. Yrityksemme palveluihin kuuluvat lisäksi infrarakentamisen palvelut, pinnoitukset sekä timanttityöt. Asiakaskuntamme koostuu teollisuusyhtiöistä, valtion ja kuntien rakentajatahoista sekä erilaisista yksityistä yrityksistä. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Lappeenrannassa ja toimialueemme on koko Suomi. Olemme kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja avaamme syksyllä 2022 toisen toimipisteemme Pohjois-Suomen alueelle.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Laskentainsinööriä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä pääkonttorillamme Lappeenrannassa, Oulussa tai hybridinä vaikka kotikonttorilta käsin! Laskentainsinöörinä toimit keskeisessä roolissa yrityksessä. Laskenta luo vankan perustan yrityksen kannattavalle toiminnalle. Laskentainsinöörinä ymmärrät alan hinnoitteluperiaatteita ja niitä vaikuttimia, jotka ohjaavat hinnoittelua. Laskentainsinöörinä hoidat myös hankintoja omassa projektissasi.

Etsimällämme laskentainsinöörillä on

  • Soveltuva tutkinto, esim. Rakennusmestari tai -insinööri AMK, tai DI
  • Kokemusta suurista tarjouslaskennoista
  • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Ajokortti
  • Omatoiminen ja aktiivinen asenne, sekä yhteistyötaidot
  • Halu kehittyä urallaan nopeasti suurten teollisuushankkeiden laskennassa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut, työskentelyvälineet ja dynaamisen työyhteisön.

Jos tunnistat itsesi hakuilmoituksesta, laita tulemaan vapaamuotoista hakemusta ja cv:tä alla olevasta linkistä.

Laitathan hakemuksesi tulemaan 31.8.2022 mennessä. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana, ja valmius rekrytointiin on olemassa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea ja laitat paperit sisään!

Lisätietoa avoimesta positiosta antaa Valtteri Hartikainen, 050 571 3666.

Avoin työhakemus

Rekrytointi on meillä jatkuvasti ajankohtaista. Haemme hankkeisiimme työnjohtajia, työmaa-assistentteja ja ammattitaitoisia erikoisalan rakennusmiehiä timantti- ja pinnoitustöihin. Halutessasi voit lähettää meille myös CV:si tai muun hakemusliitteen lomakkeen yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on tarjota työtä.