Pinnoitus

Kaiken kattavat pintakäsittelytyöt teollisuudelle

Bark Oy tarjoaa kaiken kattavat sisä- ja ulkopintojen pinnoitustyöt koko Suomen alueella. Tarjoamme seinien ja lattioiden maalaustyöt sekä erikoispinnoitukset vuosikymmenten kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla.

Hoidamme pintakäsittelytyöt asiakkaittemme pienistä yksittäisistä korjaustöistä 50 000 m2 hallin saneeraustyöhön. Tarjoamme suuremmat saneeraustyöt avaimet käteen -palveluna, jolloin vastaamme koko projektista alusta loppuun saakka. Meille on tärkeää huolehtia sovitusta aikataulusta ja huomioimme työskentelyssämme ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

Asiakaskuntamme koostuu metsä- ja kemianteollisuuden yrityksistä. Toimipisteemme sijaitsee Lappeenrannassa ja vuoden 2022 aikana avautuu toinen toimipisteemme Pohjois-Suomen alueella.

Teollisuuden lattia­pinnoitukset

Toteutamme lattioiden pinnoitukset polyuretaani-, akryyli- tai epoksipinnotteilla. Huomioimme pinnoitteen valinnassa muun muassa mekaaniset ja kemikaalien aiheuttamat rasitukset ja pinnoitteelta vaadittavat muut erityisvaatimukset. Muita huomioon otettavia asioita oikeanlaisen pinnoitteen valinnassa ovat muun muassa:
 

  • turvallisuus
  • lämpötilavaihtelut
  • vesieristeet ja sillotuskyky halkeamissa
  • puhdistettavuus
  • eristävyys ja johtavuus
  • ulkonäkövaatimukset

Teollisuuden erikois­pinnoitukset

Kemikaalin kestävät erikoispinnoitetyöt suoritamme pääsääntöisesti ruiskuttamalla. Olemme toteuttaneet lukuisia erikoispinnoitteita useisiin erilaisiin kohteisiin kuten mm. suoja-altaisiin sekä lastauspaikoille.

Pintakäsittelytöissä käyttämiämme tuotemerkkejä

Tutustu muihin palveluihimme

Teollisuus
Lue lisää »

Infra
Lue lisää »

Tuulivoima
Lue lisää »

Timanttityöt
Lue lisää »

Teollisuus
Lue lisää »
Infra
Lue lisää »
Timanttityöt
Lue lisää »

Tuulivoima
Lue lisää »