Tekniikka&Talous -lehden artikkeli Barkin kasvuloikasta

Lappeenrantalainen betoni- ja teollisuusrakentaja Bark Oy on tuttu näky suurissa rakennushankkeissa.  Yrityksen liikevaihto oli noin yhdeksän miljoonaa euroa, kun Bark aloitti kolme urakkaa Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaalla vuonna 2020.

”Olemme kokoluokkaamme suurempi toimija kumppaniverkostomme avulla. Verkosto tarjoaa toimintaan skaalautuvuutta, mikä on Barkin asiakkaiden etu, sillä tarjouslaskenta kohdistuu täysin tehtävään työhön”, kaupallinen johtaja Valtteri Hartikainen sanoo.

Vuonna 2021 Barkin liikevaihto oli 27,8 miljoonaa. Kemin biotuotetehtaalla Bark on vastannut haihduttamon ja turbiinirakennuksen paikallavaluista sekä junaradan paalulaatoista ja puukentän autonomisten ja sähkötoimisten nosturien perustuksista. Tehtaan projektijohtaja Jari-Pekka Johansson sanoo, että Barkin toimintatavassa korostui töiden ja työskentelyn etenemisen ennakkosuunnittelu.

Lue koko juttu Tekniikka&Talous -lehdestä: https://www.tekniikkatalous.fi/kumppanisisallot/bark/osaurakointi-laajentaa-suurten-teollisuushankkeiden-rakentajapoolia-bark-oy-teki-kasvuloikan-kemin-biotuotetehtaalla/